Behandelingen

Atelier mama geeft natuurlijke en liefdevolle behandelingen dé vrouw.
Je bent welkom voor een heerlijke ontspanningsmassage. Deze is voor iedere vrouw!

Met een postpartum behandelaar (Esmée) en een kraamverzorgende (Ina) richten wij ons ook graag tot de (aanstaande) mama

Alle lichamelijke en emotionele veranderingen tijdens je zwangerschap, in de kraamtijd en als mama zijn soms overweldigend.
Wij helpen je graag stil te staan. Zo kan jij liefdevol de verbinding maken met jezelf én je kindje.

Ontspanningsmassage voor dé vrouw

✓ Is voor alle vrouwen
✓ Verzorgt je met warme oliën en kruidenstempels
✓ Vermindert stress en lichamelijke ongemakken
✓ Kom tot rust in ons Atelier

Zwangerschap

✓ zwangerschapsmassage
✓ Stuitligging behandeling
✓ Bevalling opwekken
✓ Laat je liefdevol contact maken met je baby

Kraambedmassage

Laat je volledig ontspannen op jouw kraambed
Verzorgt je met warme oliën en kruidenstempels
Bevordert fysiek herstel en verlaagt stress
Geeft ruimte voor jouw geboorteverhaal

3 sessie kraamvrouw plan

De eerste 40 dagen na de bevalling staan in het teken van rust en herstel. Deze behandelingen ondersteunen jou daarbij.

Benkung Belly Bind
Moxa
Yoni steam
✓ Massage

Zo gaan we te werk

Met behulp van natuurlijke producten wordt iedere behandeling volledig op jou en je behoeften afgestemd.

Voordat je op de massagetafel ligt, gaan we samen even zitten. Terwijl jij langzaam tot rust komt, is er ruimte om je verhaal te delen. Daarnaast bespreken we wat je lichamelijk én mentaal nodig hebt van de behandeling, zodat je in elk opzicht helemaal kan ontspannen.   

De behandelingen worden gegevens in ons Atelier of in jouw eigen vertrouwde omgeving gegeven; bij jou thuis.  

Heb je een vraag?

Stuur ons gerust een berichtje!

Onlangs en zwangerschapsmassage mogen ontvangen van Esmée. Wat was dat genieten. Esmée neemt de tijd voor je, luistert naar je wensen en houdt hier rekening mee. Wat ik persoonlijk erg prettig vond is de rust die Esmée met zich meebrengt, een luisterend oor en haar expertise op het gebied van zowel zwangerschap als postpartum. Meer dan de moeite waard om te kiezen voor een van de producten die Atelier Mama aanbiedt.

– Sam

Laatst een kraambed massage mogen ontvangen van Esmée. Ze nam de tijd om naar mijn bevallingsverhaal te luisteren en masseerde mi daarna met warme kruidenstempels. Het was voor mii echt een moment om te ontspannen na een traumatische bevalling. Ik voelde mii een nieuw mens!

– Rama

Esmée heeft een rustige en warme uitstraling waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde. Ze legt it welke stappen ze neemt waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten.

– Jo

Een aantal weken geleden heb ik een heerlijke massage gehad van Esmée. Ik voelde me enorm op mijn gemak en Esmée had echt verstand van wat zij deed. Een muziekje, kopje thee en hele fine gerustellende woorden hebben mij zo goed gedaan. Dank lieve Esmée! Ik kom graag een keer bij je terug. Ik merkte aan alles dat dit jouw passie is en je dit vol liefde doet!

– Loulotte

Vijf sterren zijn eigenlijk niet genoeg. Esmée heeft mij een zwangerschapsmassage gegeven die resulteerde in een fysieke n mentale reset. Ze nam ruim de tijd voor mij en creëerde een veilige omgeving waarin ik de positive, maar ook negative, kanten van mijn zwangerschap met haar kon delen. Omdat dat ontlaadde, ging ik met min hood al een stuk relaxter de massage in. Tijdens de massage werd ik gemasseerd met heerlijk ruikende warme olien, waardoor ook miin lichaam volledig ontspande. Het resultaat? Een hele blije zwangere vrouw die de rest van de avond met rode wangen op de bank lag!

– Anne